fbpx

#betrokken betrouwbaar begaan

professionele opvang, in een prettige, open en veilige sfeer

De opvang bij De Regenboog wordt verzorgd door Stichting Kinderopvang Oudenbosch, locatie Minoes.

Wij bieden professionele opvang, in een prettige, open en veilige sfeer.  Dit wordt gerealiseerd door het kinderdagverblijf, peuteropvang, tussenschoolse opvang en buitenschoolse opvang.

Wij werken met uitsluitend professioneel opgeleide pedagogisch medewerkers. Onze medewerkers zijn betrokken en begaan met het welzijn van uw kind. Wij werken zoveel mogelijk met vaste gezichten. Waardoor kinderen niet iedere keer iemand anders op de groep zien. Wij zijn Pyramide- en HKZ-gecertificeerd en een gezonde kinderopvang

Interesse?
Wilt u meer weten over onze opvang en mogelijkheden? Onderaan deze pagina treft u meer informatie per opvang mogelijkheid. U kunt ook altijd een vrijblijvende afspraak maken om een kijkje te komen nemen en u verder te laten informeren. Er is vaak veel meer mogelijk dan u verwacht.

#opvang nodig?

er is vaak meer mogelijk dan wordt verwacht

 • Wij denken met u mee
  Over de juiste opvangmogelijkheden aansluitend op uw behoefte.
 • Wij rekenen met u mee
  Wat zijn de kosten en wat is voor u de meest gunstige optie? Op onze website (www.kinderopvangoudenbosch.nl) vindt u een rekentool, waarmee u in 3 stappen kunt uitrekenen wat u netto betaalt voor de kinderopvang. Bovendien kunt u bij ons terecht voor hulp bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag
 • Wij helpen mee
  Als het gaat om (opvoedings) vragen. Wij werken nauw samen met onder andere consultatiebureau, kinderfysiotherapie, logopedie, Centrum voor Jeugd en Gezin, scholen en peuteropvang.
Kinderopvang
Wij verzorgen kinderopvang van maandag t/m vrijdag. In kinderopvang Minoes zitten 2 kinderdagverblijf groepen. Een verticale groep (0-4 jaar) en een peutergroep (2 -4 jaar).

De peuters van Kinderopvang Minoes gaan regelmatig naar de kleuters van de Regenboog om daar gezamenlijk leuke activiteiten te doen. Op deze manier kunnen de kinderen alvast wennen en wordt de overgang makkelijker. Wij hebben dit de schakelgroep genoemd.

De kinderdagopvanggroepen van Kinderopvang Minoes zijn geopend van 07.15 – 18.15 uur. Desgewenst kan er opvang vanaf 07.00 en tot 18.30 uur afgenomen worden.

Peuteropvang

U heeft geen kinderopvang nodig, maar wil wel graag dat uw kind kennis maakt en om leert gaan met andere kinderen, dan is de peuteropvang een uitstekend alternatief.

Ieder kind is uniek met eigen mogelijkheden en talenten. Ieder kind moet zich op een eigen manier en in eigen tempo kunnen ontwikkelen. Ook bij de peuteropvang stimuleren wij dit door het bieden van diverse activiteiten.

Op deze wijze hopen wij alle kinderen een gelijke start te bieden wanneer ze naar de basisschool gaan.

Leren in een groep is samen zijn, samen spelen, samen delen en samen leren.

De tijden van de peuteropvang bij Minoes zijn van maandag t/m vrijdag:

 • In de ochtend uren brengen om 08.15 u. en ophalen om 13.00 u.
 • In de middag uren brengen om 13.30 u. en ophalen om 15.45 u.
Buitenschoolse Opvang, Naschoolse Opvang en Activiteiten

De B2 is de BSO locatie in De Regenboog, aan de Ruige Hoek. We hebben een apart lokaal boven wat ingericht is voor de kinderen die hier voor of na schooltijd komen. Naast deze eigen ruimte maken we ook gebruik van het spellokaal , de handenarbeidruimte, de aula en de buitenruimte.

De buitenschoolse opvang is géén verlengstuk van de schooldag. Centraal staat dat een kind hier met veel plezier diens vrije tijd doorbrengt. Ook tijdens de vakanties bieden wij kinderopvang met leuke activiteiten aan.

Elke periode tussen 2 schoolvakanties in bieden wij een nieuw activiteitenprogramma aan. De activiteiten die hierin voor kunnen komen zijn: sport, spel, knutselen, koken en experimenteren. Hierbij wordt ook rekening gehouden met de jaargetijden of feestdagen.

Tussenschoolse opvang (TSO)
Tussen de middag eten alle kinderen bij hun leerkracht in de klas. Alle kinderen nemen dus zelf brood en drinken mee naar school. Ook spelen de kinderen tussen de middag buiten op het schoolplein. Bij minder mooi weer kunnen de kinderen binnen spelen.

Locaties

Hoofdgebouw
Ruige Hoek 10 
4731 VW Oudenbosch 
tel.: 0165 - 330170 

.

Dependance
Eikenlaan 13
4731 CP Oudenbosch
tel.: 0165 - 314200

Neem contact op

Bel ons op 0165-330170 of stuur een e-mail naar info.deregenboog@stichtingobo.nl
Volg ons ook op Facebook!

2023-2024 © OBS De Regenboog | Onderdeel van OBO West-Brabant | Privacyverklaring | Website door LadyLemon